Ускоро доступно за поручивање

Ускоро почињемо са радом и пријемом поруџбина. Будите слободни да нас запратите на нашем инстаграм и фејсбук профилу како бисте били у току са најновијим вестима из наше кухиње као и о тачном датуму отварања.
У колико желите да нас контактирате и распитате се када би сте могли да остварите поруџбину можете то слободно урадити путем социјалних мрежа, попуном контакт формулара на нашем сајту или путем месинџер апликације у доњем левом углу нашег сајта.
Узбуђени смо и нестрпљиви да до вас доставимо наше производе као и да чујемо ваше мишљење и критике. Запратите нас и останимо у контакту.
Док нестрпљиво чекате отварање, будите слобони да прелистате наш сајт.
На почетној страници ћете наћи сваки од производа детаљно описан.
На“излог“страници прелистајте производе и информишите се о цени.
Контакт“страница ће вам пружити још начина како да нас контактирате.
Страница “о нама“ садржи информације ко смо ми, како су настале “Баш Домаће Кифлице“ и како се наши производи праве.
Страница “Поручивање и Достава“ ће вам пружити више информација како да поручите наше производе, како да направите свој налог и како да преузмете или да вам се достави наруџбина.
Странице “Политика приватности“ и “Услови коришћења“ су јако важне странице. Оне покривају правни окир наше сарадње и препоручујемо вам да их прочитате пре него што поручите било који производ јер наручивањем производа пристајете на све што на тим страницама пише. Будите одговорни и прочитајте пре наручивања.

Добро нам дошли и надамо се дугој и успешној сарадњи.
Ваш ''Баш Домаће Кифлице'' тим.

0
    0
    Корпа
    Ваша корпа је празнаНазад у радњу