Баш Домаће Кифлице су...

Производ нашег марљивог рада у циљу да вам пренесемо аутентичан укус домаћег пецива.

Добродошли у нашу малу продавницу домаћих кифлица и пецива.
Ова продавница и све што се у њој налази су резултат наше жеље да домаће производе из наше кухиње у којима ми, наша породица и наши пријатељи уживамо годинама уназад, доставимо и вама.

Наши Прозводи

Наше кифлице и слана пецива су домаћи производ направљен и испечен непосредно пре доставе како би до вас стигао свеж.
Наше кифлице и слани производи су без адитива и вештачких конзерванаса створени да се конзумирају одмах. Иако их је најбоље конзумирати истог дана пракса нам је показала да наши производи задржавају свежину и следећег дана.  Изузетак од овог правила су наши слатки производи који су због природе шећера у стању да задрже свежину и до неколико дана. Када су наши слатки производи у питању, они који се конзумирају хладни (тулумбе, принцес крофне, чиз кејк и штрудле),  трудимо се да не буду произведени више од 24 сата пре доставе како би до вас стигли такође у што свежијем издању. Слатки мафини се праве истог дана непосредно пре слања, баш као и наши слани производи.
Сировине које користимо у изради наших производа су пажљиво изабране. Кроз дуги низ година пробања различитих састојака дошли смо до оних чијим смо укусом и квалитетом првенствено били задовољни ми па и наши најближи. Сви састојци су од сертификованих произвођача и као такви се могу наћи у слободној продаји у републици Србији.
Списак састојака можете наћи на нашој страници „Декларације Производа

Политика Свежине и Хигијене

У ово време пандемије нам је најбитније да се ви осећате безбедно док користите наше производе. Стога смо увели стриктне хигијенске мере у процесу производње наших производа.
У нашој кухињи су обавезне маске, рукавице и заштитне капице. Све површине на којима се припрема храна су додатно очишћене и дезинфиковане пре сваке нове припреме.
Сви који учествују у процесу припремања и паковања хране имају валидне санитарне књижице а санитарни прегледи се врше редовно и у законском року.
Поред ових додатних мера на снази је и наша политика свежине која нам диктира да све сировине које користимо буду набављене не више од 24 сата пре припреме.

Баш Наш Тим

Ми смо мали креативни тим окупљен око нашег оснивача и мајстора кухиње како бисмо вам представили и до вас доставили наше домаће производе у којима ми уживамо дуги низ година.

Катарина Станојевић

Оснивач-Мајстор Кухиње

Драгана Јеремић

Оснивач-Мајстор Кухиње

Урош Андрић

Оснивач-Сарадник-Мултимедиа

Заинтересовани?
Посетите нашу продавницу!

Баш наша веб продавница је препуна наших домаћих производа спремних за испоруку.